Portfolio Tags highligh
-1
archive,tax-portfolio_tag,term-highligh,term-25,stockholm-core-2.2.4,select-theme-ver-8.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_768,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,elementor-default,elementor-kit-3477

CITY LANTERN

City Lantern: Lighting the Way to the Future. Category: Competition Location: San Jose, CA — San Jose Light Tower Corporation City Lantern Tower and Plaza is a competition proposal for a new, iconic landmark that captures the spirit of San Jose and Silicon Valley. It celebrates the genius of

0

Mixed Use Building

PROJECT in PROGRESS / Three six-story buildings, in Puglia, Southern Italy, includes 200 residential units and a ground floor commercial space served by multiple elevators and staircases.  The terraces have different angles around the facade of the buildings.

0

TriBeCa Penthouse

BUILT PROJECT/ 2014 AMERICAN ARCHITECTURE AWARD / 2015 AMERICAN SOCIETY LANDSCAPE ARCHITECTS AWARD / 2013 BEST OF THE YEAR AWARD, INTERIOR DESIGN /  The Tribeca Penthouse project is a gut renovation of a two-story, 5000 square foot penthouse with nearly 7000 square feet of outdoor

0

MARKA Headquarters

BUILT PROJECT / Marka, the UAE’s first publicly-traded retail and hospitality operator, hired Italian Architect Antonio Pio Saracino to design their new corporate headquarters at Dubai Design District. The new project reflects the company’s ongoing growth and expansion, which now sees its complement of employees numbering over 1,000.

0

LIFE

LIFE  Category: Permanent Installation Location: New York-Presbyterian Hospital, 68th street Medium: Painted Stainless Steel Dimensions: 18’ x 4’ x 4 ‘ and 9' x 4’ x 4 ‘ Edition: Unique in this size / 2 Editions different sizes Client: Anonymous Donor Year Completed: Installation June 2018 Art in Public Places: Yes Description: The ‘Life’ monument

0

Tibi Showroom

BUILT PROJECT / Tibi is an upscale fashion brand based in New York City. It's 6000 square foot corporate headquarters and showroom space retains the airy quality of the original loft, permits a clean open floor plan. The project introduces a bold interior design gesture, with sinuous

0